Beelen merkt verschil onder Priske: 'Nu wel iets agressiever'

Beelen merkt verschil tussen Priske en Slot: 'Dat gaat nu wel iets agressiever'

28 juli om 09:07

Thomas Beelen kijkt met vertrouwen naar de weg die Feyenoord is ingeslagen met trainers Arne Slot en zijn opvolger Brian Priske. De verdediger, die onlangs zijn contract in Rotterdam verlengde, merkt wel dat Priske een iets andere spelopvatting heeft dan de naar Liverpool vertrokken Slot. 

"Mijn eerste indrukken zijn positief", vertelt Beelen op het trainingskamp van Feyenoord over de eerste weken van Priske. "De trainingen zijn pittig, maar goed te doen en leuk. De trainer gooit er veel energie in en we werken hard met z'n allen. Zijn ideeën over voetbal sluiten volgens mij heel goed aan bij de ingeslagen weg van de club", laat de 23-jarige verdediger optekenen door Voetbal International

Beelen ziet wel enkele veranderingen ten opzichte van de speelstijl van Slot. Zo speelt Priske liever met drie verdedigers en vier middenvelders. Voor Beelen is dat geen probleem, bij zijn vorige club PEC Zwolle speelde Dick Schreuder op dezelfde manier. "Daarin merk ik zeker overeenkomsten. Veel doordekken, veel één-op-één komen. Ik vind het als verdediger niet erg en dat is hier ook niet nieuw, maar nu voelt het wel iets agressiever, omdat we met iedereen doorstappen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!