Pastoor overweegt baan als privéchauffeur

Pastoor overweegt opvallende baan: 'Niemand dacht dat ik serieus was'

28 juli om 08:14
Laatste update: 28 juli om 08:49

Alex Pastoor onderzoekt de mogelijkheid parttime privéchauffeur te worden. Dat vertelt de clubloze trainer, die afgelopen seizoen vertrop bij Almere City, in gesprek met Ziggo Sport. 

Na zijn afscheid bij Almere repte Pastoor al over de opmerkelijke carrièreswitch. Destijds gaf de 57-jarige coach al aan het wel te zien zitten om als privéchauffeur aan de slag te gaan. De uitspraken van Pastoor werden afgedaan als gekscherende opmerkingen, maar niets blijkt minder waar. De eerste gesprekken met 'verschillende bedrijven' hebben inmiddels plaatsgevonden.

"De meesten dachten dat ik niet serieus was en ik kreeg diverse aanbiedingen van bezorgbedrijven, maar ik dacht meer aan directe privéchauffeur", vertelt Pastoor, die als analist te gast was bij het oefenduel tussen AZ en Atalanta. "Toen ik trainer van Almere was en ook de podcast maakte, merkte ik dat ik het prettig vond om 's avonds naar huis gereden te worden. Dat gaf enorm veel rust. Wie weet is het iets waar ik een deel van de week mee kan vullen."

Pastoor is overigens niet van plan een fulltime chauffeur te worden. Aankomend seizoen zal hij vaker te zien zijn als analist van Ziggo, terwijl hij ook voetbaltrainers gaat begeleiden en zijn eigen podcast 'Open Vizier' verder wil uitbreiden. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!