Zorgen voor Ten Hag: Yoro en Hojlund geblesseerd

Domper voor Ten Hag: twee miljoenenaankopen geblesseerd na oefenduel met Arsenal

28 juli om 07:17
Laatste update: 28 juli om 09:02

Dat Manchester United de oefenwedstrijd tegen Arsenal met 2-1 verloor, is niet de grootste zorg van Erik ten Hag. De Nederlandse coach zag binnen een tijdsbestek van twintig minuten zowel Rasmus Hojlund als kersverse aanwinst Leny Yoro geblesseerd afhaken.

Hojlund - waar vorige zomer nog ruim 70 miljoen voor werd betaald - zette na tien minuten spelen in de Verenigde Staten nog wel de 0-1 voor United op het scorebord, maar verliet enkele minuten later het veld. Nog voor het einde van de eerste helft zocht ook Yoro, die een kleine tien dagen geleden voor ruim 60 miljoen euro werd overgenomen van LOSC Lille, de kleedkamer op. 

Yoro werd zichtbaar emotioneel toen hij besefte dat hij niet meer verder kon spelen en werd op het veld getroost door zijn nieuwe teamgenoten. Onder anderen Harry Maguire ontfermde zich over de 18-jarige verdediger. 

Ten Hag: 'Teleurstelling voor Yoro'

"Het was een intense wedstrijd en ik heb een goed niveau gezien. Hojlund maakte een goede run en werkte goed af", analyseerde Ten Hag, die vlak na de wedstrijd nog niets zinnigs kon zeggen over de blessures van Hojlund en Yoro. "Daar is het nog te vroeg voor, we zullen af moeten wachten. Over 24 uur weten we meer. Voor Yoro is het heel teleurstellend. Laten we positief blijven en hopen dat de uitslagen oké zijn."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!