Mulder: 'Van den Berg enorme versterking voor PSV'

Mulder: "Ik denk echt dat hij een enorme versterking zou zijn voor PSV"

27 juli om 18:50

Youri Mulder denkt dat PSV er goed aan doet om Sepp van den Berg over te nemen van Liverpool. Volgens de oud-spits zou de 22-jarige Nederlandse verdediger een 'enorme versterking' zijn voor de landskampioen.

Mulder ziet dat de selectie van PSV bijna rond is. "Het is heel belangrijk dat Sergiño Dest en Malik Tillman blijven, want zij waren ongelooflijk goed vorig seizoen. Dat zijn al twee geweldige aankopen. En Peter Bosz vertelde net dat ze een centrale verdediger willen, met Sepp van den Berg. Ik vind hem heel goed. Ik geloof dat Liverpool twintig miljoen wil hebben. PSV wil dat dan niet betalen, maar voor vijftien miljoen heb je echt een heel erg goede speler", zegt hij bij Ziggo Sport.

"Ik heb hem veel in Duitsland aan het werk gezien, bij Schalke en later FSV Mainz 05", gaat Mulder verder. "Van den Berg is technisch goed, ziet het goed en heeft een goede inspeelpass. Maar verdedigend is hij ook sterk. Hij kan ongelooflijk goed koppen en is snel. Dat maakt dat hij altijd kan repareren als er iets misgaat, bijvoorbeeld bij een ander. Ik denk echt dat hij een enorme versterking zou zijn voor PSV."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!