Fiorentina ook geïnteresseerd in Rugani

'Concurrentie voor Ajax: tweede Serie A-club meldt zich voor Farioli-droomtarget'

26 juli om 20:16
Laatste update: 26 juli om 22:08

Ajax heeft er een nieuwe concurrent bij in de jacht op Daniele Rugani: Fiorentina. Dat meldt Tuttosport. De Italiaanse verdediger van Juventus staat hoog op het verlanglijstje van Ajax-trainer Francesco Farioli, maar de Amsterdammers zullen eerst de clubkas moeten spekken alvorens het spelers kan aantrekken. 

Fiorentina deed eerder deze zomer al zaken met Juventus, toen het spits Moise Kean aantrok. La Viola wil graag nog een keer in zee met De Oude Dame, en heeft de pijlen nu dus gericht op Rugani. 

Een prijskaartje voor de stopper, die in Turijn nog een contract heeft tot de zomer van 2026, wordt niet genoemd. Zodoende maken momenteel drie clubs jacht op de centrale verdediger. Naast Fiorentina en Bologna is ook Ajax er daar één van. De Amsterdammers hebben al gesprekken gevoerd met de speler, die in de Johan Cruijff ArenA gezien wordt als beoogde vervanger van Josip Sutalo. 

De Kroaat, die donderdagavond de hele wedstrijd tegen FK Vojvodina (1-0) speelde, zou echter willen blijven in Amsterdam. Diverse buitenlandse clubs vingen al bot bij Sutalo. Een vertrek van hem lijkt nodig voor Ajax om concreet door te schakelen naar Rugani.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!