Gimenez erkent interesse, niets concreet

Gimenez doet boekje open: 'De interesse van andere clubs is er, maar...'

26 juli om 15:22

Santiago Gimenez focust zich volledig op Feyenoord. De spits erkent tegenover Rijnmond dat er interesse is, maar niets is volgens hem serieus. De aanvaller maakt duidelijk dat hij van de club houdt.

Lange tijd leek het een uitgemaakte zaak dat Gimenez zou gaan vertrekken bij Feyenoord deze zomer. De spits werd gelinkt aan clubs als Tottenham Hotspur, Napoli en zelfs Real Madrid. Dichtbij een transfer kwam het nog niet. "De interesse van andere clubs is er, maar niets serieus, geen aanbieding of iets dergelijks", aldus Gimenez tegenover Rijnmond. "Dus ik focus me op het hier en nu", waarna de Mexicaan duidelijk maakt dat hij van Feyenoord is gaan houden.

"Als er een mogelijkheid komt om Feyenoord te vergelijken, dan moet ik daarnaar kijken", vervolgt Gimenez. "Daarna zien we wel. Ik ben een ambitieus persoon, maar ik ben nog steeds hier en ik heb een contract. Ik zal mijn best doen voor de club tot de laatste dag dat ik hier ben."

Gimenez legt zijn toekomst in handen van God. "De enige die weet of ik klaar ben voor een volgende stap of niet is God", aldus de spits. "Hij bepaalt mijn toekomst en of ik er klaar voor ben. Ik heb Dennis (te Kloese, red.) en Brian (Priske, red.) verteld dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over mijn focus."

De 23-jarige spits heeft nog een contract tot medio 2027 bij Feyenoord. Zijn marktwaarde wordt geschat op vijftig miljoen euro.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!