'Mazraoui ziet West Ham-transfer afketsen door zaakwaarnemer'

'Mazraoui ziet transfer afketsen door zaakwaarnemer, Ten Hag weer op de loer'

26 juli om 14:05
Laatste update: 26 juli om 14:56

West Ham United wordt toch niet de nieuwe club van Noussair Mazraoui. De zaakwaarnemer van de Bayern München-verdediger gooit roet in het eten, meldt het Duitse Sky Sport. Daardoor zou Manchester United weer zijn kans schoon zien.

West Ham en Bayern bereikten deze week een akkoord over de transfersom voor Mazraoui, die 15,5 miljoen euro moest kosten. Dat bedrag zou door variabelen met nog maximaal vier miljoen euro kunnen oplopen. Mazraoui zou zélf ook wel oren hebben naar een Premier League-transfer.

Het feest gaat echter niet door. Dat komt volgens Sky Sport door zijn zaakwaarnemer, die geen akkoord heeft weten te bereiken met West Ham. De nummer negen van het voorbije seizoen in Engeland heeft daarop de stekker uit de onderhandelingen getrokken.

Het ligt nog steeds voor de hand dat Mazraoui bezig is aan zijn laatste weken bij Bayern München. De Duitsers willen de oud-Ajacied, die in 2022 transfervrij overkwam uit Amsterdam, graag verkopen. Manchester United zou op dit moment weer de grootste kanshebber zijn. Manager Erik ten Hag zou ook aan Denzel Dumfries denken.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!