Hummels laat medische keuring Bologna schieten

'Hummels komt niet opdagen bij medische keuring: routinier wil extra bedenktijd'

26 juli om 14:58

Opvallend nieuws uit Italië: Mats Hummels is niet komen opdagen bij zijn medische keuring bij Bologna. Volgens Corriere dello Sport heeft de routinier nog wat extra dagen bedenktijd nodig, voor hij een definitieve keuze wat betreft zijn nieuwe club maakt.

Hummels is transfervrij, nadat hij deze zomer uit zijn contract liep bij Borussia Dortmund. Over geïnteresseerde clubs heeft hij niet te klagen. Volgens Gianluca di Marzio klopte zelfs Ajax aan voor de diensten van Hummels. De Italiaanse verslaggever meldde echter vrijwel direct dat de verdediger zijn keuze voor Bologna al had gemaakt.

Volgens Corriere dello Sport heeft Hummels echter toch meer tijd nodig om al zijn opties op een rij te zetten. Zodoende kwam hij vrijdagochtend niet opdagen bij de medische keuring in Bologna.

Voor Hummels zou een vertrek naar Bologna, waar hij naar verluidt drie miljoen euro per jaar kan gaan verdienen, het eerste dienstverband buiten de Bundesliga worden. Dat is iets wat de verdediger volgens het Italiaanse medium vooralsnog een gekke gewaarwording vindt.