Voorspel de eerste goal bij Ajax - Vojvodina en maak gratis kans op €5000!

Voorspel de eerste goal bij Ajax - Vojvodina en maak gratis kans op €5000!

25 juli om 17:00
Laatste update: 25 juli om 17:04

Ajax en Vojvodina nemen het donderdagavond tegen elkaar op in tweede voorronde van de Europa League. Unibet staat klaar met een fraaie actie: wanneer valt de eerste goal en wie maakt hem? Speel mee met de Golden Goal bij Unibet en maak kans om mee te delen in de prijzenpot van 5000 euro!

Hoe werkt de Golden Goal-actie?

Unibet pakt uit met de Golden Goal-actie: het voorspellen van de eerste doelpuntenmaker én de minuut geeft je een kans om 5000 euro te winnen. De actie staat klaar voor de eerste Europese wedstrijd van Ajax in het nieuwe seizoen. Meespelen met de Golden Goal-actie is mogelijk voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 24 jaar en ouder en is gratis. Mochten er meerdere deelnemers met de juiste antwoorden komen, dan wordt de geldprijs eerlijk verdeeld: zijn er vijf goede antwoorden, dan ontvangen vijf spelers het bedrag van €1000. 

Stelt Ajax al vroeg in de wedstrijd orde op zaken, maakt Jordan Henderson zijn eerste goal in Amsterdam óf loopt Ajax tegen een enorme blamage aan tegen Vojvodina? Voorspel via deze link en maak kans op een mooi bedrag!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust