PSV en Drommel tot elkaar veroordeeld

'PSV en keeper tot 'elkaar veroordeeld', salaris te hoog voor geïnteresseerden'

25 juli om 16:55

Een vertrek van Joël Drommel bij PSV is voorlopig niet aan de orde, aldus het Eindhovens Dagblad. Er is op dit moment simpelweg geen club die bereid is om het salaris van de tweede doelman in Eindhoven over te nemen. 

De 27-jarige Drommel stond woensdagavond in de basis tijdens het oefenduel van PSV met stadgenoot FC Eindhoven (3-2). Alles wijst erop dat hij de komende periode, net als de afgelopen twee seizoenen, bij PSV gaat fungeren als reservekeeper. 

Er is momenteel geen club die het salaris van Drommel over wil nemen, 'en dus zijn beide partijen voorlopig tot elkaar veroordeeld', aldus het ED. Hoewel dat wat negatief klinkt, lijkt zowel PSV als Drommel wel te kunnen leven met de situatie. 

De voormalig keeper van FC Twente staat er goed op in Eindhoven, waar men hem in ieder geval goed genoeg vindt om de rol van tweede keeper te vertolken. Tegelijkertijd vindt ook Drommel het zelf 'geen straf' om bij PSV te blijven. Ondanks dat wil hij wel vaker aan spelen toekomen, maar een transfer is nu niet aan de orde.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!