Ajax laat oog vallen op Jake O'Brien

'Ajax met Everton verwikkeld in strijd om handtekening van Ligue 1-verdediger'

25 juli om 15:58

Ajax heeft zich gemengd in de strijd om de handtekening van Jake O'Brien. Dat meldt The Daily Telegraph. De centrale verdediger uit Ierland, die onder contract staat bij Olympique Lyon, geniet ook belangstelling vanuit de Premier League. 

The Daily Telegraph weet dat Ajax momenteel met Everton verwikkeld is in een strijd om de handtekening van O'Brien. De 23-jarige international van Ierland, die bij Lyon nog een contract heeft tot medio 2027, zal op korte termijn een keuze moeten gaan maken omtrent zijn toekomst. 

Of O'Brien een voorkeur heeft voor Everton of Ajax, wordt niet genoemd. Er wordt ook geen melding gemaakt over of een van de twee clubs al een bod heeft uitgebracht op de stopper, die het afgelopen seizoen 27 keer uitkwam voor Lyon in de Ligue 1. 

O'Brien maakte in 2021 de overstap van Cork City naar Crystal Palace, waar hij niet doorbrak. De Engelse club verhuurde hem aan achtereenvolgens Swindon Town en RWD Molenbeek, alvorens Lyon hem oppikte. Volgens Transfermarkt.com vertegenwoordigt de stopper momenteel een transferwaarde van twaalf miljoen euro. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!