Vriendin Weghorst sluit transfer naar Trabzonspor uit

'Vriendin Weghorst sluit één mogelijke nieuwe club uit vanwege woonvoorkeuren'

25 juli om 07:05

Trabzonspor wordt naar alle waarschijnlijkheid niet de nieuwe club van Wout Weghorst. Volgens de Turkse zaakwaarnemer Mithat Halis wil de vriendin van de spits niet in de Turkse stad wonen.

Tegenover het Turkse Radyospor vertelt Halis, een bekende zaakwaarnemer die ook betrokken was bij de transfer van Weghorst naar Besiktas, over de situatie rond de spits. "Er is niemand die Weghorst liever naar Trabzon zou zien komen dan ik, want ik verdien meer meer aan de transfer dan toen ik hem naar Besiktas bracht. Maar ik acht de kans klein dat het gaat gebeuren. De vriendin van Weghorst is niet gecharmeerd van het idee dat zij in Trabzon gaat wonen."

Volgens Halis was Nikki van Esch, de vriendin van Weghorst, in de tijd van zijn transfer naar Besiktas ook niet gecharmeerd van Istanbul. Maar daar wist de voorzitter van de Turkse club wel wat op. "Hij heeft de vriendin van Weghorst een maand lang rondgeleid in Istanbul. Toen was ze overtuigd. Als Trabzon dit voor elkaar krijgt, is een transfer misschien reëel", zo vertelt de zaakwaarnemer.

Weghorst staat nog altijd onder contract bij Burnley, maar al de hele zomer zijn er geruchten rond zijn persoon. Zo zou hij nog altijd hoog op de lijst staan bij Ajax, maar ook Trabzonspor werd dus genoemd.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!