Hancko genoemd als vervanger van Malacia bij United

Lokale media in Manchester linken gewilde Feyenoorder aan United als vervanger Malacia

24 juli om 19:42
Laatste update: 25 juli om 10:56

Manchester United zou deze zomer een vervanger van de langdurig geblesseerde Tyrell Malacia willen halen. Volgens het lokale Manchester Evening News kan het zomaar eens zijn dat de club daarvoor weer aanklopt bij Feyenoord. 

Dávid Hancko zou op de verlanglijst staan voor de defensie van United. Malacia is door de club niet meegenomen op het trainingskamp in de Verenigde Staten, vanwege zijn langdurige blessure. De linksback zou op de weg terug zijn, maar hij speelde zijn laatste wedstrijd in juni 2023. United vertrouwt daarom niet meer op Malacia en ziet in Hancko een goede vervanger.

Naast Hancko staat Marcos Alonso hoog aangeschreven bij de Engelse clubleiding. United wilde hem al eerder naar Manchester halen, maar toen koos de club voor het huren van Sergio Reguilón. Het voordeel aan het aantrekken van Alonso is het feit dat hij transfervrij is.

Het is inmiddels bekend dat Feyenoord de hoofdprijs vraagt voor Hancko. De Rotterdammers zouden minimaal 35 miljoen euro willen voor de verdediger. Atlético Madrid is ook nog altijd geïnteresseerd, maar de Madrilenen willen niet hoger gaan dan dertig miljoen. Deze week is cruciaal voor die deal, als Atlético Feyenoord niet kan overtuigen, dan zal de club doorschakelen naar goedkopere opties.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!