Vojvodina gelooft in wonder tegen 'geweldig' Ajax

Vojvodina gelooft in wonder tegen 'geweldig' Ajax: 'Blijft elf tegen elf'

23 juli om 18:54

Bozidar Bandovic, de trainer van FK Vojvodina, gelooft dat zijn ploeg kan stunten in de tweede voorronde van de Europa League tegen Ajax. De 54-jarige manager beseft wel dat Vojvodina 'een wonder' nodig heeft om het tweeluik te winnen.

"We hebben ons geplaatst voor Europees voetbal en bereiden ons nu voor op een geweldig team als Ajax", sprak Bandovic op een persconferentie. De trainer van Vojvodina beseft dat zijn ploeg de underdog is, maar toont zich strijdbaar. "Sommigen zeggen dat we een wonder nodig hebben, maar op het veld blijft het elf tegen elf. We moeten een perfecte wedstrijd spelen en onze snelheid en intensiteit zal van een hoog niveau moeten zijn."

Vojvodina is al begonnen aan het seizoen in Servië, terwijl Ajax nog geen competitief wedstrijdritme in de benen heeft. Dat hoeft volgens Bandovic niets uit te maken. "Ajax zal dat niet zo erg vinden. Als je Ajax analyseert, zie je niet dat ze nog geen competitieve wedstrijden hebben gespeeld. We moeten klaar zijn. Wie laat zien dat hij klaar is voor deze wedstrijd, is klaar voor de toekomst."

Bandovic gelooft dat Vojvodina kan stunten tegen Ajax. "Ons spel is verbeterd, de sfeer is uitstekend en dat geeft ons het recht te hopen en te geloven. En ik geloof in wonderen."

Ajax - FK Vojvodina begint donderdag om 20.30 uur in Amsterdam. De return in Servië is een week later. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!