Atlético Madrid ziet Hato als alternatief voor Hancko

'Atlético Madrid ziet in Ajax-sterkhouder een goed alternatief voor dure Hancko'

23 juli om 18:37
Laatste update: 23 juli om 18:57

Atlético Madrid ziet Jorrel Hato als één van de alternatieven als David Hancko niet haalbaar blijkt. Dat meldt het Spaanse Diario AS. De Madrilenen willen niet voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord en identificeren daarom drie alternatieven. 

Het is algemeen bekend dat Atlético al sinds het EK gecharmeerd is van Hancko. Al meerdere keren is er een bod uitgebracht bij Feyenoord. De Rotterdammers willen minimaal 35 miljoen euro hebben voor Hancko, maar Atlético bood nog niet hoger van 25 miljoen. De Madrilenen weigeren meer dan dertig miljoen te betalen, waardoor de onderhandelingen vooralsnog muurvast zitten.

Atlético heeft daarom drie alternatieven, mocht Hancko niet haalbaar blijken. De belangrijkste is Aymeric Laporte. De Spaanse verdediger van Al Nassr is de eerste optie als de clubleiding er met Feyenoord niet uitkomt. Blijkt Laporte ook onhaalbaar, dan gaat Atlético kijken naar Hato. Hij staat er erg goed op bij de clubleiding, net als Strahinja Pavlovic van Red Bull Salzburg.

Voor Atlético blijft Hancko echter de eerste keus. De Madrilenen gaan deze week nog vol proberen om Feyenoord te overtuigen om hem voor dertig miljoen te verkopen. Lukt dit niet dan schakelt Atlético door naar de alternatieven. Hato lijkt daarin wel een dure optie, aangezien hij een hoge marktwaarde vertegenwoordigd door onder andere zijn onlangs tot 2028 verlengde contract.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!