Marsman staat open voor Feyenoord

Oud-Feyenoorder hoopt club van 'hoger niveau' te vinden: 'Die luxe heb ik niet'

26 juli om 18:50
Laatste update: 26 juli om 18:50

Nick Marsman hoopt te tekenen bij een club van hoog niveau. Dat laat de doelman weten in gesprek met VoetbalPrimeur. De doelman wil na zijn kortstondige rentree in Nederland het liefst spelen, maar het is geen harde eis. 

Na enkele maanden bij ADO Den Haag durft Marsman niet te zeggen waar zijn toekomst ligt. "Dat is een goede vraag, dat weet ik echt nog niet", aldus de sluitpost tegenover deze website. De sluitpost kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn tijd in Den Haag. "Het was leuk om weer terug te zijn in Nederland. Weer Nederlands praten is ook fijn. Maar het is toch wat anders om naar de Keuken Kampioen Divisie te gaan. Er worden andere dingen gevraagd. Daar moest ik aan wennen."

'ADO heeft als team wisselend gepresteerd, ik ook'
"Als team hebben we wisselend gepresteerd, ik ook", vervolgt Marsman, die met de Hagenaren promotie naar de Eredivisie misliep. "Over het algemeen ben ik niet helemaal tevreden, maar ik heb wel weer lekker gespeeld. Dat had ik een tijdje niet gedaan. Al met al was het fijn om weer minuten te maken en mezelf te laten zien."

Marsman sluit niet uit dat hij terugkeert naar Amerika, waar hij speelde voor Inter Miami CF en San Antonio FC. De oud-keeper van Feyenoord beleefde een goede periode in de VS en ging er ook deze zomer weer op vakantie. "Misschien wel. Ik sta voor alles open", benadrukt Marsman. "Dat kan in Nederland of het buitenland zijn. We zijn momenteel links en rechts bezig. Ik moet kijken wat het beste past voor mij en mijn gezin."

Bij voorkeur wordt Marsman ergens eerste doelman, maar dat is geen harde eis. "Het liefst wil je spelen, maar het liefst ook op een hoger niveau. Die luxe heb ik niet altijd meer. Soms moet je er dan genoegen mee nemen dat je in eerste instantie niet speelt."