Te Kloese om tafel met Priske over Feyenoord-transfers

Te Kloese om tafel met Priske: 'Serieus praten wat er moet gebeuren'

23 juli om 06:54

Dennis te Kloese vindt dat de selectie van Feyenoord al goed in elkaar steekt en hij is bovendien van plan om door te selecteren. De algemeen directeur benadrukt wel dat tot dusver alleen Mats Wieffer is verkocht.

De nieuwe trainer Brian Priske kan voorlopig nog 'gewoon' beschikken over steunpilaren als Lutsharel Geertruida, David Hancko en Santiago Gimenez. Daarnaast werden Gijs Smal, Jeyland Mitchell, Chris-Kévin Nadje, Anis Hadj Moussa en Julián Carranza al aangetrokken.

"We zijn erg enthousiast over de spelers die in de helikopter zaten. We hopen dat zij de huidige basis in ieder geval concurrentie gaan geven en het niveau omhoog gaan pushen", zegt Te Kloese bij RTV Rijnmond. De Rotterdammers staan voor de uitdaging om het gat met PSV te dichten. "We zijn altijd bezig. Het is goed dat de club altijd de ambitie heeft om beter te worden. Het niveau van de huidige selectie, zo lang er niemand weggaat, is behoorlijk."

Te Kloese vertelt dat Priske de eerste weken de kans heeft gekregen om spelers te beoordelen. "Op het trainingskamp, aankomende week, gaan we eens serieus praten wat er nog zou moeten gebeuren", aldus de directeur. "We hebben in de laatste drie jaar grote stappen gemaakt qua niveau en selectie. Intern is er vrij veel concurrentie. Je wint niet voor niks twee jaar op rij prijzen. We hebben ons nu twee keer op een rij ons geplaatst voor de Champions League. We zijn ook ambitieus. Feyenoord wil weer een stap vooruit maken en zich nog beter profileren."

Te Kloese beseft dat de interesse voor steunpilaren nog op gang kan komen. "Daar moeten we niet bang voor zijn. Maar dat moet wel voor de juiste prijs."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!