Chris Woerts weet welk bedrag Vitesse nodig heeft om te overleven

Woerts noemt bedrag dat Vitesse nodig heeft: 'Dat moet deze week geregeld zijn'

22 juli om 23:18
Laatste update: 22 juli om 23:18

Chris Woerts heeft maandagavond bij het programma De Oranjezomer onthuld welk bedrag Vitesse nodig heeft om te overleven. De sportmarketeer, die gesproken heeft met algemeen directeur Edwin Reijntjes, verbaast zich over de gang van zaken in Arnhem. 

"5,8 miljoen hebben ze nodig om te overleven", begint Woerts bij De Oranjezomer. Werk aan de winkel dus voor Vitesse. "Dat moeten ze deze week geregeld zien te krijgen, anders gaat de beroepscommissie volgende week de licentie intrekken."

"Ik heb Edwin Reijntjes uitgebreid gesproken", vervolgt Woerts. "Ze hebben weer geen sluitende begroting ingediend, ze staan 5,8 miljoen euro in de min." De voormalig commercieel directeur van Feyenoord vindt het vreemd hoe er op de burelen in het GelreDome is omgesprongen met de situatie. "Ik snap niet dat ze een begroting indienden met 5,8 miljoen euro verlies. Ze kunnen ook een begroting indienen met 0, en dan kun je met twaalf spelers beginnen."

Terwijl het nog maar de vraag is of Vitesse overeind blijft, nadert de eerste wedstrijd van het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen met rasse schreden. Op 9 augustus is Telstar te gast in Arnhem. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!