Livramento rond met stap naar Hellas Verona

'Groningen vangt bot: smaakmaker van KKD maakt droomtransfer naar Serie A'

22 juli om 21:56
Laatste update: 22 juli om 23:04

MVV-spits Dailon Rocha Livramento gaat een absolute droomtransfer maken. De 23-jarige Kaapverdiaan gaat volgens Gianluca di Marzio spoedig zijn transfer naar Hellas Verona afronden.

Livramento scoorde afgelopen seizoen zestien keer in de Keuken Kampioen Divisie en daarmee wekte hij de interesse van een aantal clubs. FC Groningen zou ook nadrukkelijk in de race zijn geweest, maar de promovendus legt het af tegen Hellas Verona. Livramento had nog een contract tot 2025 bij MVV, maar wat de Italianen voor hem betalen is niet bekend. Maandagavond landt Livramento in Italië om de transfer af te ronden.

Hellas Verona zal hopen op een zelfde scenario als gebeurde met Tijjani Noslin. De Amsterdammer werd in januari 2024 voor drie miljoen euro overgenomen van Fortuna Sittard, om vervolgens een half jaar later voor 8,9 miljoen euro doorverkocht te worden aan SS Lazio. Bij Verona zal Livramento gezelschap krijgen van Elayis Tavsan die ook in januari 2024 werd gekocht van NEC. Ook Jayden Braaf en Abdou Harroui staan onder contract bij Verona.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!