Proper sluit transfer bij NEC niet uit

NEC-uitblinker sluit zomerse transfer niet uit: 'Als er iets interessants komt, luister ik'

22 juli om 21:36

Dirk Proper sluit een vertrek bij NEC deze zomer niet uit. Dat vertelt de uitblinker van afgelopen seizoen tegenover de Gelderlander. Proper benadrukt ook dat hij ook prima nog een jaar bij NEC kan blijven.

"Als er iets interessants voorbijkomt, dan ga ik luisteren", luidt de conclusie van Proper als hem wordt gevraagd naar een transfer. "Maar ik heb mijn contract verlengd met de gedachte dat het ook goed is als ik nog een jaar bij NEC speel. Ik heb altijd gezegd dat ik wil dat NEC een mooi transferbedrag aan mij overhoudt en met mijn nieuwe contract kan ik de club op een juiste manier achterlaten, als ik deze zomer vertrek."

Proper is nog niet direct gelinkt aan een overstap deze zomer, maar het is algemeen bekend dat de middenvelder er goed op staat bij PSV. De NEC’er is afgelopen seizoen opgevallen in Nijmegen, maar de Eindhovenaren willen hem enkel halen als Jerdy Schouten vertrekt. Volgens het Eindhovens Dagblad is Proper geliefd op de transfermarkt, maar een concreet bod is zover bekend nog niet binnen in Nijmegen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!