Lijnders reageert op loting Salzburg - Twente

Lijnders reageert op 'lastige' loting tegen Twente: 'Dat is het bijzondere aan die ploeg'

22 juli om 19:30

Pepijn Lijnders erkent dat zijn ploeg RB Salzburg in FC Twente geen makkelijke tegenstander heeft geloot in de voorronde van de Champions League. In een eerste reactie steekt de Nederlandse coach de loftrompet over de Tukkers.

Lijnders reageert op de site van RB Salzburg op de loting tegen de Tukkers. "Het bijzondere aan FC Twente is de sfeer in het stadion en de supporters. Daarom zal het daar voor ons een bijzondere en lastige wedstrijd worden." Maandag kon Twente bij de loting van de derde voorronde in de Champions League gekoppeld worden aan Red Bull Salzburg, Rangers FC, Lille OSC en Slavia Praag. Het werd dus eerstgenoemde ploeg.

Ook waarschuwt Lijnders de fans en geïnteresseerden in Oostenrijk voor de krachten van FC Twente. "Ze hebben in de afgelopen drie jaar een ongelooflijke ontwikkeling doorgemaakt. Ze spelen heel duidelijk en goed georganiseerd. Je kunt zien dat ze goed worden gecoacht en als een team opereren. De derde plaats van vorig seizoen achter PSV en Feyenoord zegt al heel veel."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!