Reguilon en Spurs mogen weg bij Tottenham Hotspur

'Voormalig Feyenoord-target krijgt duidelijke boodschap en mag weg bij Spurs'

22 juli om 19:11

Tottenham Hotspur heeft Sergio Reguilón en Bryan Gil de ruimte gegeven om transfermogelijkheden te onderzoeken. Het Spaanse tweetal gaat niet mee met het trainingskamp van de Engelse club in Azië.

Vooral de beschikbaarheid van Gil zou opvallend kunnen zijn. Feyenoord werd in drie verschillende transferperiodes gelinkt aan de Spaanse buitenspeler en ook Dennis te Kloese gaf al eens aan dat de Rotterdammers in hem een goede versterking zien. Tot drie keer toe lukte het echter niet om er financieel uit te komen met Tottenham Hotspur. Deze zomer is de naam van Gil echter nog niet gevallen bij Feyenoord.

Tottenham Hotspur zet in ieder geval in op een definitieve verkoop van Reguilón en Gil. Eerstgenoemde werd al twee keer verhuurd aan Atlético Madrid, Manchester United en Brentford. Geen enkele van die clubs wilde hem echter definitief inlijven. Dat geldt ook voor Valencia en Sevilla, de clubs die Gil allebei een half jaar huurden. Micky van de Ven is ook nog niet mee op het trainingskamp van Spurs, omdat hij nog van zijn vakantie geniet.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!