'Saint-Étienne denkt aan Myron Boadu'

'Boadu kan loopbaan mogelijk voortzetten bij traditieclub na exit bij Twente'

22 juli om 12:25
Laatste update: 22 juli om 12:25

Myron Boadu staat op de radar van het Franse Saint-Étienne. Dat claimt de krant Ouest-France. De Ligue 1-promovendus zou Boadu graag willen huren met optie tot koop van AS Monaco.

Nadat Boadu het afgelopen halfjaar op huurbasis bij Twente speelde, is hij nu weer speler van Monaco. Daar lijkt de Nederlandse spits echter geen toekomst te hebben. Saint-Étienne wil daar nu gebruik van maken: na de promotie van afgelopen seizoen wil de Franse traditieclub Boadu graag binnenhalen. De club zet in op een huurdeal met koopoptie.

Ouest-France voorspelt echter dat Saint-Étienne concurrentie krijgt van andere, niet nader genoemde clubs uit de Ligue 1. In Monaco ligt Boadu nog vast tot medio 2026. Eerder werd al duidelijk dat Twente niet de financiële middelen heeft om de enkelvoudig Oranje-international te behouden. Eerder kwam naar buiten dat Monaco Boadu alleen voor zeventien miljoen euro definitief van de hand wil doen, het bedrag waarvoor hij werd overgenomen van AZ. De nummer twee van het afgelopen Ligue 1-seizoen wil alleen verhuren als er een verkoop van Boadu niet mogelijk blijkt.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!