Ten Hag wil McTominay bij Manchester United houden

Ten Hag gaat voor Man United-exit liggen: 'Heel belangrijke speler voor ons'

22 juli om 10:08
Laatste update: 22 juli om 16:57

Erik ten Hag wil Scott McTominay niet kwijt bij Manchester United. Volgens Sky Sports kan de middenvelder rekenen op interesse van West Ham United, Galatasaray, Tottenham Hotspur en Fulham, maar als het aan zijn trainer ligt blijft McTominay 'gewoon' op Old Trafford.

Eerder deze maand zag Fulham al een bod van ongeveer twintig miljoen euro afgewezen worden op de Schots international. De club buigt zich momenteel over een nieuw voorstel, omdat het in McTominay de ideale vervanger van João Palhinha - inmiddels Bayern München - zou zien. Ten Hag ziet echter niets in een vertrek van McTominay.

"We hebben erg goede spelers, dus er zal altijd interesse zijn vanuit andere clubs. Als je tien doelpunten maakt in een seizoen en je presteert ook nog eens goed bij het nationale elftal van Schotland, dan komt er belangstelling", aldus Ten Hag. "Maar wij willen McTominay echter behouden, omdat hij een heel belangrijke speler is in onze selectie."

McTominay was het afgelopen Premier League-seizoen verschillende keren de reddende engel voor United. Ook andere geïnteresseerde clubs als West Ham, Galatasaray en Tottenham zullen waarschijnlijk achter het net vissen voor de Schot, die in Manchester nog een contract heeft tot medio 2025. Daarbij zit een optie voor een extra jaar.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!