Real Madrid denkt aan verkoop concurrent Courtois

'Real Madrid staat open voor vertrek doelman: interesse uit Premier League'

21 juli om 23:04

Real Madrid staat open voor de verkoop van Andriy Lunin, zo meldt Marca. De doelman uit Oekraïne zou Madrid voor een bedrag van dertig miljoen euro mogen verlaten en staat naar verluidt in de belangstelling van Chelsea en Arsenal.

De doelman zou op zoek zijn naar een basisplaats. Lunin, die momenteel vastzit in contractonderhandelingen met Real Madrid, maakt zich zorgen over zijn speelminuten nu Thibaut Courtois weer volledig fit is. Een mogelijke transfer zou gunstig kunnen zijn voor zowel Real Madrid als Chelsea. Mundo Deportivo suggereert dat een deal met Chelsea zou kunnen leiden tot een verlenging van het uitleencontract van Kepa Arrizabalaga aan de Spaanse hoofdstad. 

Real Madrid zou een vraagprijs van dertig miljoen euro voor Lunin hanteren, maar Chelsea zal proberen deze te verlagen in de onderhandelingen. Dit zou helpen om Kepa's hoge salaris van de Londense loonkostenlijst te verwijderen en tegelijkertijd een nieuwe doelman binnen te halen. Lunin speelde in totaal 48 wedstrijden voor De Koninklijke.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!