Geen akkoord tussen De Bruyne en Al Ittihad

Akkoord tussen De Bruyne en Al Ittihad ontkend: Romano weerspreekt transfer

21 juli om 20:31

Zondag meldde de Spaanse Krant Diario AS dat Kevin De Bruyne Manchester City wellicht gaat verlaten deze zomer. Er zou zelfs al een persoonlijk akkoord liggen met de Saudische club Al Ittihad, klonk het. Fabrizio Romano weerspreekt een transfer echter.

De Bruyne heeft nog een contract voor één seizoen in Manchester, maar de 33-jarige aanvoerder van de Rode Duivels zette al een tijdje de deur open een eventueel vertrek. Maar volgens de bronnen van Romano is daarvan absoluut geen sprake. Hij ontkracht het eerdere bericht dat De Bruyne persoonlijk al rond zou zijn met Al Ittihad, de Saudische club in kwestie.

Bij Al Ittihad staan onder meer al Houssem Aouar, N'Golo Kante en Karim Benzema onder contract. De ploeg uit de Saudi Pro League mikt vooralsnog op de komst van Aston Villa-middenvelder Moussa Diaby en De Bruyne’s ploeggenoot bij Man City: doelman Éderson. De verwachting is dat een transfer van Diaby snel rond zal komen. Gesprekken om Éderson los te weken zouden stroever verlopen volgens Romano.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!