Antony-agent maakt korte metten met geruchten

Zaakwaarnemer Antony geeft signaal af: 'Ik zie berichten over een vertrek...'

21 juli om 18:34

Junior Pedroso, de zaakwaarnemer van Antony, wil niets weten van een tijdelijke Manchester United-exit van zijn cliënt. Volgens Pedroso blijft de Braziliaan deze zomer gewoon behouden voor manager Erik ten Hag.

Eerder deze week bracht de Britse tak van ESPN naar buiten dat United wel oren heeft naar een verhuur van Antony. In gesprek met Fabrizio Romano laat Pedroso echter een ander geluid horen. "Ik zie berichten over een mogelijk vertrek op huurbasis. Maar het plan van Antony is duidelijk: dat is Manchester United", zo klinkt het uit de mond van de agent. "Hij wil blijven en is alleen gefocust op Man United. Daar hebben we al over gesproken met de club", zo besluit Pedroso.

ESPN stelde dat er meerdere redenen waren voor een eventuele tijdelijke exit van Antony. Zo zou er bij Manchester United weinig vertrouwen zijn in een ommekeer nadat de oud-Ajacied een slecht jaar achter de rug heeft, terwijl Antony met zijn salaris drukt op de begroting en Ten Hag verschillende andere opties heeft op de flanken. In Manchester ligt Antony, die twee jaar geleden voor maximaal honderd miljoen euro overkwam van Ajax, nog vast tot medio 2027.