Te Kloese geconfronteerd met Feyenoord-geruchten over Stengs

Te Kloese geconfronteerd met Feyenoord-geruchten: 'Echt een bijzondere speler'

21 juli om 17:17

Dennis te Kloese benadrukt dat men bij Feyenoord 'heel blij' is met Calvin Stengs. De linkspoot van Feyenoord wordt gelinkt aan een transfer, maar de directeur van de Rotterdammers lijkt hem graag te willen behouden.

In gesprek met ESPN krijgt Te Kloese de vraag of hij Stengs koste wat het kost wil behouden voor Feyenoord. Op die vraag geeft hij geen direct antwoord, maar indirect mogelijk wel. De directeur steekt namelijk de loftrompet over de aanvaller annex middenvelder. "Calvin is echt een bijzondere speler, moet ik zeggen. Hoe meer je hem ziet en hoe meer je met hem omgaat, des te meer je hem leert te waarderen."

"We hebben natuurlijk een aantal volwassen jongens nodig in de selectie. Ik denk dat hij dat is", gaat Te Kloese verder. "Alle krediet voor hem, met hoe fit en belangrijk hij is. Hij ziet dingen op het veld die anderen niet zien. We zijn heel blij met hem."

SS Lazio zou nadrukkelijk in de markt zijn voor Stengs. Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport is een ruildeal tussen Feyenoord en de Romeinen niet uitgesloten. Gustav Isaksen zou dan de omgekeerde weg moeten bewandelen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!