Priske komt superlatieven tekort bij Feyenoord

Priske komt superlatieven tekort bij Feyenoord: 'Geweldig, dit is ongelofelijk'

21 juli om 16:28

Brian Priske komt superlatieven tekort voor de fans van Feyenoord. De nieuwe trainer van de Rotterdammers is diep onder de indruk geraakt van Het Legioen op de open dag van Feyenoord.

Zondag organiseerde Feyenoord zijn jaarlijkse open dag, waarbij de aanwinsten traditiegetrouw met de helikopter stappen in De Kuip. Priske landde samen met Julián Carranza, Chris-Kévin Nadje, Anis Hadj Mousa, Jeyland Mitchell en Gijs Smal op de middenstip. "Het was geweldig, ongelofelijk", vertelt Priske bij ESPN over de open dag. "Ik ben nu bijna dertig jaar actief in het voetbal, maar deze avond... Dit is ongelofelijk. Ik ben echt dankbaar, dat is het juiste woord."

Het is voor Priske de eerste keer dat hij voet zet in een Kuip vol met mensen. "Dit stadion is ongelofelijk, erg mooi. Ook van boven, maar het liefst sta ik hier, naast het veld. Zeker met de supporters. Er zijn vandaag (zondag, red.) bijna 25 duizend mensen gekomen, overdag. Dat vind ik niet normaal. Zo'n dag en zo'n reis met de helikopter: dat had ik zeker niet verwacht, toen ik hier tekende bij Feyenoord", besluit de Deense keuzeheer.