'Man United heeft nieuws voor Amrabat en Fiorentina'

'Man United heeft nieuws voor Amrabat en Fiorentina, deur niet volledig dicht'

21 juli om 16:15

Manchester United hoopt Sofyan Amrabat te behouden, maar The Red Devils zijn niet bereid om de koopoptie van twintig miljoen euro te gaan lichten. Dat meldt Fabrizio Romano. United zou bereid zijn om over 'andere voorwaarden' te discussiëren.

United huurde Amrabat afgelopen seizoen van Fiorentina, met optie tot koop. De in Huizen geboren international van Marokko wist niet altijd te overtuigen, maar speelde zich in het slot van het seizoen wel in de basis. Romano komt nu met een update over de middenvelder: United heeft met Fiorentina gedeeld dat het de koopoptie niet gaat lichten. Toch is een langer verblijf van Amrabat op Old Trafford niet uitgesloten.

Erik ten Hag is namelijk gecharmeerd van het opleidingsproduct van FC Utrecht, met wie hij ook samenwerkte in de Domstad. Daardoor is United bereid om onder 'andere voorwaarden' in gesprek te gaan over een langer verblijf van Amrabat. Er liggen echter kapers op de kust, zo klinkt het: niet nader genoemde andere clubs zouden ook interesse tonen.

Amrabat kwam afgelopen seizoen tot dertig wedstrijden in het shirt van Manchester United. Ten Hag gebruikte hem ook enkele wedstrijden als linksback vanwege personele problemen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!