Van den Brom gefrustreerd door Vitesse-situatie

Van den Brom moet transferwensen begraven: 'Vervelend dat je niks kunt doen'

21 juli om 15:00

John van den Brom leeft met grote spanning toe naar de seizoenstart van Vitesse. De Arnhemmers zijn druk bezig met de voorbereiding, maar weten tegelijkertijd niet eens of het over een mand nog wel bestaat. 

Vitesse wacht nog altijd op een definitief besluit van de licentiecommissie van de KNVB. De noodlijdende club kreeg in een eerder stadium te horen dat het geen proflicentie kreeg, maar koos vervolgens voor een hoger beroep. Op de burelen in het GelreDome is men nog altijd bezig met het verhelpen van de financiële problemen. 

"Sportief is het vervelend dat je niks kunt doen", vertelt Van den Brom aan De Gelderlander. De trainer doelt daarmee op het feit dat de Eredivisie-degradant zich niet kan roeren op de transfermarkt. "De onzekerheid wordt weer verlengd en er komen tien dagen extra bij. Het is niet zo dat we niks hebben gedaan. We hebben al wel wat opgebouwd met elkaar de afgelopen drie weken. Het blijft alleen onduidelijk met wie we precies gaan starten aan het nieuwe seizoen."

Ondanks de malaise blijft Van den Brom positief gestemd. "Eerst waren het drie dingen die nog moesten worden geregeld, nu nog maar één aspect. Dat is dus het positieve van het verhaal. We moeten daar nu maar mee dealen, het is zoals het is."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!