Te Kloese denkt dat Hancko bij Feyenoord blijft

Feyenoord-ster lijkt te blijven: 'Tenzij er iets heel speciaals voorbijkomt'

21 juli om 13:40

Er is interesse voor David Hancko, maar de nabije toekomst van de verdediger lijkt 'gewoon' bij Feyenoord te liggen. Dat heeft Dennis te Kloese, de algemeen directeur van de Rotterdammers, verteld voor de camera van ESPN. 

Hancko zou in de belangstelling staan van Atlético Madrid, dat volgens de laatste berichtgeving niet zou willen doen aan het geldbedrag dat Feyenoord voor de Slowaak wil ontvangen: 35 miljoen euro. "Hij heeft een fantastisch EK gespeeld, en natuurlijk al twee heel goede seizoenen bij ons, waarin hij heel bepalend was. Het zou dus wel een beetje raar zijn als er geen belangstelling zou zijn", aldus Te Kloese. 

De directeur van Feyenoord erkent dat er contact is geweest, maar een transfer is allerminst aanstaande. "Er zijn wel wat clubs die langs zijn geweest, maar dat is niet op het niveau waarvan wij denken dat hij nu weg zou kunnen. Daar hebben we met hem en zijn management over gesproken. We hebben ook met de laatste verlenging, van een halfjaar geleden, gezegd: mocht er iets heel speciaals voorbijkomen, dan gaan we erover nadenken. Anders niet."

De 26-jarige Hancko kwam in de zomer van 2022 naar De Kuip. Daar ontpopte hij zich binnen een mum van tijd tot een onmisbare schakel. In twee seizoenen tijd speelde de linkspoot, die nog een contract heeft tot medio 2028, 93 officiële wedstrijden voor Feyenoord. Daarin was hij ook aanvallend belangrijk met elf doelpunten en acht assists. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!