Ajax ontvangt nog geen juist aanbod op Bergwijn

'Gegadigden voldoen niet aan Bergwijn-vraagprijs, Ajax wacht op juiste aanbieding'

21 juli om 12:37

Ajax heeft vooralsnog geen aantrekkelijk bod ontvangen voor Steven Bergwijn. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De Amsterdammers zijn, ook vanwege de ontwikkeling van Mika Godts, bij een juist geldbedrag eventueel bereid om de 26-jarige Oranje-international van de hand te doen. 

Ajax wil ongeveer 25 miljoen euro ontvangen voor Bergwijn, die momenteel vakantie viert in Zuid-Frankrijk na het EK met het Nederlands elftal. De vleugelaanvaller heeft een goed gesprek gehad met Ajax-trainer Francesco Farioli, maar waar hij volgend seizoen speelt, is nog niet duidelijk. 

De Telegraaf meldde vorige week dat Bergwijn interesse geniet van zowel Olympique Marseille, West Ham United als twee nog onbekende clubs uit Saudi Arabië. Deze gegadigden willen echter nog niet voldoen aan de door Ajax gehanteerde vraagprijs voor Bergwijn. 

Mocht die 25 miljoen euro wel betaald worden, dan is een vertrek van Bergwijn wel een optie voor Ajax. Dat heeft ook te maken met de ontwikkeling van Godts. De Belgische vleugelaanvaller brak afgelopen seizoen door, en staat er goed op bij de Amsterdammers, die komende donderdag deel één van het Europa League-tweeluik met het Servische FK Vojvodina spelen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!