NEC wil Sam Lammers, maar krijgt nul op rekest

'Eredivisie-club ziet 'dé oplossing' in Lammers, maar krijgt nul op rekest'

21 juli om 07:07
Laatste update: 21 juli om 07:18

NEC Nijmegen heeft zich willen versterken met Sam Lammers, maar greep naast de komst van de aanvaller. Dat meldt de Gelderlander. Koki Ogawa liep in de oefenwedstrijd met Hertha BSC een schouderblessure op en NEC is naarstig op zoek naar een vervanger.

Met de start van een nieuw Eredivisie-seizoen in het vizier is de noodzaak bij NEC hoog, volgens de Gelderlander. Tegen Hertha viel de enige aanvalsleider van de Nijmegenaren uit. De schouder van Ogawa is uit de kom en dat maakt dat de Japanner de komende weken niet inzetbaar is.

NEC wilde door het wegvallen van Ogawa stunten met de komst van Lammers. De spits is overbodig bij het Schotse Rangers en vond het afgelopen jaar op huurbasis al onderdak bij FC Utrecht. De Nederlander had volgens het dagblad dé concurrent moeten worden van Ogawa. Lammers heeft het aanbod van NEC echter naast zich neer gelegd, waardoor de tijd begint te dringen voor de Nijmegenaren. Al op 10 augustus staat de eerste competitiewedstrijd, thuis tegen FC Twente, op het programma.

"Ik zou Sam er heel graag bij willen hebben, maar ik denk niet dat hij naar NEC komt", vertelt trainer Rogier Meijer over het mislopen van de spits. "We hebben met hem gesproken, maar hij heeft een andere keuze gemaakt."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!