Ten Hag complimenteus: 'Dit is hoe wij ons willen profileren'

Ten Hag deelt compliment uit: 'Dat doet de clubleiding van United perfect'

20 juli om 23:08

Erik ten Hag heeft zich lovend uitgelaten over de clubleiding van Manchester United. De trainer van de Engelse grootmacht is blij dat er kordaat wordt opgetreden op de transfermarkt. 

"De clubleiding doet geweldig werk", vertelt Ten Hag aan MUTV. "Als club willen we om de prijzen gaan spelen. Dan moet je proactief te werk gaan en leiderschap tonen. Dat doen ze perfect. Dit is hoe wij ons willen profileren op de markt." Manchester United presenteerde onder meer Joshua Zirkzee en Leny Yoro. 

De Nederlandse manager zag zijn ploeg de oefenwedstrijd tegen Rangers winnend afsluiten (2-0), terwijl er eerder nog verloren werd van Rosenborg (1-0). "Maandag was ik heel teleurgesteld. Ik wil alles winnen, ook in de voorbereiding. Maar ik baalde het meest van ons spel, dat is in deze fase nog belangrijker. We willen groeien en klaar zijn voor de start van de competitie."

Tegen Rangers ging het beter, aldus Ten Hag. "Sterk, in aanvallend opzicht leuk om naar te kijken. De standaard is omhoog, we waren agressief en kregen druk op Rangers."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!