Priske verwacht maandag fitte groep bij Feyenoord

Priske went meer en meer in Rotterdam: 'Ik ben heel blij op dit moment'

20 juli om 13:20

Brian Priske kan vanaf maandag beschikken over een complete groep bij Feyenoord. De coach verwacht aan het begin van volgende week de Oranje-internationals Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida terug.

"We wachten alleen nog op Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida, die melden zich maandag weer", vertelt Priske tegenover Feyenoord ONE over de groep van de Rotterdammers. De coach is ook erg blij hoe de voorbereiding van zijn ploeg verloopt. Zaterdag speelt Feyenoord een oefenduel met Cercle Brugge. "Het wordt zeker een moeilijke wedstrijd vandaag. Cercle heeft een goede filosofie binnen de club en goede spelers dus ik verwacht dat het een zware wedstrijd wordt. Ik verwacht veel intensiteit en met een aantal spelers gaan we het 70 minuten proberen."

Priske zelf went inmiddels steeds meer aan de groep die hij bij Feyenoord onder zijn hoede heeft. "Elke dag gaan we beter met elkaar om. Spelers en staf worden elke dag beter en nu zie je het ook op het veld dat de relaties tussen elkaar te zien zijn. Ik ben heel blij op dit moment. Elke dag maken we kleine stapjes die we graag willen zien.Elke dag wordt het beter en beter."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!