Lazio meldt zich met mogelijke ruildeal voor Stengs

'Lazio klopt na weken stilte weer aan bij Feyenoord: ruildeal blijft mogelijkheid'

20 juli om 12:39

SS Lazio en Feyenoord hebben de gesprekken hervat voor een mogelijke transfer van Calvin Stengs, zo meldt La Gazzetta dello Sport. Volgens de Italiaanse sportkrant ligt er ook nog altijd een mogelijke spelersruil op tafel.

Voor het EK waren Feyenoord en Lazio al in gesprek over een transfer voor Stengs. Van een deal is echter nog geen sprake, maar de Romeinen zouden zeer overtuigd zijn van de aanvallende middenvelder. Feyenoord zou bereid zijn om Stengs te laten gaan en de Nederlander bevestigde zelf onlangs voor de camera van ESPN dat Lazio inderdaad interesse heeft. De Italianen waren echter nog niet concreet.

Mogelijk zou Lazio inzetten op een ruildeal voor Stengs. Gustav Isaksen zou dan de omgekeerde weg moeten bewandelen. De Deen stond vorig jaar al in de belangstelling van Feyenoord, maar toen vertrok hij naar Lazio. De Romeinen zouden bereid zijn om Isaksen te laten gaan, maar Fenerbahçe zou ook interesse in de buitenspeler hebben. Hoe Feyenoord tegenover een ruildeal staat is niet bekend.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!