PSV verslaat Paderborn, maar zie Mauro Junior uitvallen

PSV wint en verliest in tweeluik tegen Paderborn, basisspeler valt geblesseerd uit

20 juli om 15:16
Laatste update: 20 juli om 15:16

PSV zal een gemengd gevoel overhouden aan het tweeluik tegen Paderborn. De Eindhovenaren wonnen de eerste oefenwedstrijd tegen de Duitsers met 2-1, maar het tweede duel ging met dezelfde cijfers verloren. Ook viel Mauro Junior uit met een blessure.

De Eindhovenaren begonnen met een sterke basiself aan de wedstrijd tegen Paderborn. De aanval werd bijvoorbeeld gevormd door Hirving Lozano, Luuk de Jong en Noa Lang. Op het middenveld was er plek voor Tygo Land naast Guus Til en Ismael Saibari. Zomeraanwinst Ryan Flamingo begon naast Olivier Boscagli in het centrum. Mauro Junior en Jordan Teze waren de backs.

Het duel tussen Paderborn en PSV duurde 75 minuten en de Eindhovenaren schoten dan ook uit de startblokken. Saibari en Lozano waren al vroeg dichtbij een doelpunt, maar de eerste goal werd toch echt gemaakt door de aanvoerder. De Jong maakte de openingstreffer na goed voorbereidend werk van Lozano en Til.

Na de rust was het Til die mocht schitteren. Hij verdubbelde de voorsprong na een assist van Saibari. Paderborn scoorde nog wel, maar PSV won uiteindelijk met 2-1. Een smetje op de dag was wel het uitvallen van Mauro Junior. De verdediger moest door een blessure de strijd vroegtijdig staken, maar over de ernst van die kwetsuur is niets bekend. PSV speelt nog een tweede gedeelte van de oefenwedstrijd, waarbij elf andere spelers aan de start staan.

Tweede wedstrijd

In de tweede wedstrijd begonnen sterkhouders als Malik Tillman en Johan Bakayoko in de basis. Ook Couhaib Driouech mocht minuten maken namens PSV. De aanvaller kende een bijzonder succesvol oefenduel, aangezien hij ook het net wist te vinden. Na een goede actie maakte Driouech tegen Paderborn zijn eerste doelpunt in het shirt van PSV.

Na de onderbreking werd het echter lastiger voor de Eindhovenaren. Na klungeling balverlies van Richard Ledezma kon Paderborn al snel na de rust de stand weer gelijk trekken. Uiteindelijk ging het nog meer mis, want de Duitse tegenstander maakte ook nog eens de 2-1. PSV sluit het tweeluik met Paderborn daardoor af met een zege en een verlies.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!