Bosz heeft twee transferwensen bij PSV

Bosz heeft twee transferwensen bij PSV: 'Kijken of we daar op kunnen anticiperen'

20 juli om 07:22

Peter Bosz heeft deze zomer nog twee transferwensen bij PSV. De trainer van de landskampioen hoopt nog op een nieuwe rechter centrale verdediger en een rechtsbuiten.

PSV versterkte zich al met Ryan Flamingo en Couhaib Driouech, maar is nog niet klaar. "We kijken of er een verdediger aan te trekken is. Die positie willen we door het vertrek van André Ramalho en Armel Bella-Kotchap versterken", zegt Bosz in het Eindhovens Dagblad. "Daarnaast kijken we of het deze zomer al mogelijk is om te anticiperen op het vertrek van Hirving Lozano in de komende winterstop."

Mogelijk zal PSV zich nog verder roeren als bepalende spelers vertrekken, zoals Jerdy Schouten, Joey Veerman en Johan Bakayoko. "Bang om spelers te verliezen? Nee, dat ben ik niet. Daar heb je niks aan. Je weet nooit wat er gebeurt, maar wij hebben echt wat te bieden bij PSV. Vooral de korte lijnen bij de club bevallen mij geweldig. Ik heb te maken met Earnest en Marcel Brands (algemeen directeur, red.) en dat is het."

Bosz is ook niet bang dat spelers straks transfervrij vertrekken. Onder meer Walter Benítez, Jordan Teze en Olivier Boscagli liggen nog maar één jaar vast. "Een kampioenschap vertegenwoordigt ook een bepaald bedrag", doelt hij onder meer op de Champions League-inkomsten. "Je kunt per se een paar miljoen willen hebben voor een speler die snel uit zijn contract loopt, maar het kampioenschap vertegenwoordigt ook een grote waarde. De mening van de leiding van de club is wel altijd leidend voor mij."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!