Gesprekken tussen Manchester United en Bayern München over De Ligt liggen stil

'Transfer De Ligt niet dichtbij, clubs niet bereid om water bij de wijn te doen'

19 juli om 18:52

De onderhandelingen tussen Manchester United en Bayern München over een transfer van Matthijs de Ligt liggen op dit moment stil, zo meldt Sky Sport. Beide clubs zijn voorlopig niet bereid om water bij de wijn te doen en zodoende zijn de gesprekken gestaakt.

Ondanks dat de onderhandelingen stil zijn gelegd tussen de betrokken partijen blijft De Ligt op het lijstje staan bij The Red Devils, waar Erik ten Hag aan het roer staat. Naast de Oranje-international wordt ook de naam van Everton-verdediger Jarrad Branthwaite veelvuldig in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Manchester.

Op dit moment is Manchester United niet bereid om een vast bedrag van vijftig miljoen euro plus bonussen neer te leggen voor de diensten van De Ligt. Dat is het bedrag van Bayern wil ontvangen voor de verdediger en zij zijn voorlopig niet van plan om hun eisen te verlagen. 

'De Ligt is op vakantie, maar hij is wel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen', zo valt er te lezen. De Nederlander moet zich op 2 augustus weer melden op het trainingscomplex bij Der Rekordmeister

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!