Bayern München wil Simons of Doué aantrekken, Olmo wordt gezien als alternatief

'Bayern maakt belangrijke beslissing over Simons, EK-uitblinker is alternatief'

19 juli om 17:58
Laatste update: 19 juli om 18:00

Bayern München wil Xavi Simons of Désire Doué in de zomerse transferperiode aantrekken, zo meldt de Duitse tak van Sky Sport. In een eerder stadium wilde Der Rekordmeister beide spelers contracteren, maar dit behoort niet meer tot de mogelijkheden.

De belangrijkste redenen hiervoor zijn de verhoogde transfersommen voor het tweetal en vooralsnog heeft Bayern geen spelers van de hand kunnen doen. Door het gebrek aan uitgaande transfers kunnen de Duitsers de komst van beide spelers niet bewerkstelligen.

'De focus van Bayern ligt momenteel nog steeds op de komst van Simons', klinkt het. De Oranje-international wordt door sportief directeur Max Eberl gezien als de gewenste versterking en daarom heeft Der Rekordmeister nog geen nieuw bod uitgebracht op Doué.

Dani Olmo wordt binnen Bayern gezien als een alternatief voor het tweetal. In eerste instantie ligt de focus van de Duitsers op de komst van Simons of Doué, maar indien dit niet haalbaar blijkt te zijn, is Olmo in beeld als mogelijke versterking.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!