Mooi onderonsje Janssen met Ajax-back Gaaei

Theo Janssen steekt verguisde Ajacied hart onder de riem: 'Vergeet mij'

19 juli om 13:24

Theo Janssen heeft Anton Gaaei een hart onder de riem gestoken. De 21-jarige rechtsback beleefde een bijzonder moeilijk debuutseizoen bij Ajax, maar hij kreeg na het oefenduel met Al Wasl positief advies van de voormalig middenvelder.

Voor de wedstrijd liet Janssen zich al positief uit over Gaaei. "Er is natuurlijk een beetje karaktermoord gepleegd op hem. Ik vind dat hij heel hard aangepakt is en dat ze heel snel een stempel op hem hebben gedrukt, Het is een hele jonge jongen met absoluut potentie. Hij heeft echt wel kwaliteiten in balbezit en het is een jongen die gedreven en gretig is", zei de ex-Ajacied bij Ziggo Sport.

Na de 2-1 zege hadden de twee een mooi onderonsje. "Denk aan jezelf. De media en ik als analist, we klagen altijd over dingen. Vergeet mij en iedereen die over jou klaagt. Het is een mooi spelletje, je kan het nog lang genoeg spelen. Enjoy it!", gaf hij de Deen mee. Gaaei erkende zelf dat hij nu een stuk beter in zijn vel zit dan tijdens het afgelopen seizoen, waarin hij vaak verguisd werd.

Gaaei kwam tot dusver tot 34 officiële optredens voor Ajax. Daarin scoorde hij één keer en gaf hij drie assists.