'Kanté staat voor terugkeer in Premier League'

'Kanté staat voor verrassende terugkeer in Premier League na bod van 24 miljoen'

19 juli om 09:18

N'Golo Kanté staat voor een verrassende terugkeer naar de Premier League. De Franse international geniet concrete interesse van West Ham United, meldt The Guardian. De Londenaren hebben al een bod neergelegd bij het Saudische Al Ittihad.

Volgens de Britse kwaliteitskrant wil West Ham zo'n 24 miljoen euro betalen voor de inmiddels 33-jarige Kanté. Beide clubs zouden openstaan voor een deal. De oud-speler van Leicester City en Chelsea moet bij The Hammers de vervanger worden van Kalvin Phillips, die gehuurd werd van Manchester City, maar onvoldoende kon overtuigen. Manager Julen Lopetegui is een bewonderaar van Kanté en wilde hem eerder al naar Real Madrid halen, klinkt het.

De middenvelder bewees tijdens het EK dat hij nog altijd van waarde is op het hoogste niveau. Hij was verrassend basisspeler bij Les Bleus, die in de halve finale het onderspit dolven tegen de latere winnaar Spanje. Nu lonkt dus ook een opmerkelijke terugkeer naar de Premier League. Daar veroverde Kanté zowel met Leicester (2016) als Chelsea (2017) de landstitel. Met The Blues won hij bovendien de Champions League, Europa League en FA Cup.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!