Janssen kraakt spel Ajax tegen Al Wasl

Sarcastische Janssen ziet 'nieuwe kampioen aan het werk': 'Ajax heel matig'

19 juli om 06:59
Laatste update: 19 juli om 11:07

Theo Janssen is allesbehalve onder de indruk van de overwinning van Ajax op Al-Wasl (2-1). Volgens de oud-Ajacied was het spel van de Amsterdammers heel matig.

Door doelpunten van Branco van den Boomen en Julian Rijkhoff rekende Ajax met 2-1 af met Al Wasl. Janssen vond het spel niet om aan te gluren. "Het was genieten. Het was swingen. Het was hoogstaand. We hebben de nieuwe kampioen aan het werk gezien", steekt Janssen sarcastisch van wal bij Ziggo Sport. "Het was echt heel matig."

Janssen weet niet waar hij moet begonnen als hem gevraagd wordt wat er allemaal mis ging bij Ajax. "Voetballend was het niet goed genoeg. Te weinig tempo. Waarschijnlijk heeft het weer ook een beetje meegeholpen. Het was super warm natuurlijk, dus de spelers moeten daar ook mee dealen. Het werd eigenlijk steeds slechter. De tweede helft was echt heel matig."

Van één ding kon Janssen wel genieten: het doelpunt van Van den Boomen. "Dat was een goede goal en een goede aanval. Het was een fantastische voorzet en ik moet zeggen dat hij hem heel subtiel binnenduwt. Hij schiet hem niet, maar hij laat hem echt op zijn voet vallen. Dat is kwaliteit."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!