Bologna wil Rugani aantrekken als vervanger van Calafiori

'Ajax krijgt concurrentie: Italiaanse stuntploeg toont interesse in Rugani'

18 juli om 20:42
Laatste update: 18 juli om 20:59

Ajax krijgt serieuze concurrentie in de strijd om Daniele Rugani. Volgens Tuttosport ziet Bologna in het Amsterdamse transferdoelwit een kandidaat om de vertrekkende Riccardo Calafiori te vervangen.

Bologna heeft volgens het Italiaanse medium al gesprekken gevoerd met de agenten van Rugani om de haalbaarheid van een eventuele transfer te onderzoeken. Rugani wordt door de Italiaanse verrassing van het vorige Serie A-seizoen gezien als een potentiële vervanger van Calafiori, die op zijn beurt op het punt staat om naar Arsenal te vertrekken.

De transfer van de EK-revelatie zal echter wel eerst defintief moeten worden, alvorens Bologna in actie komt. Er lijkt echter een kink in de kabel gekomen te zijn. Bologna vraagt naar verluidt vijftig miljoen euro voor Calafiori, terwijl Arsenal niet verder wil gaan dan veertig miljoen plus bonussen. Of een transfer ervan gaat komen en of Bologna doorschakelt naar Rugani zal de komende weken moeten gaan blijken.

Rugani staat desondanks nog altijd in de belangstelling van Ajax. Ook in Amsterdam zullen er echter eerst wat spelers moeten vertrekken, voordat er iemand binnengehaald kan worden. Ook Al Shabab, Genoa en Atalanta Bergamo zouden geïnteresseerd zijn in de diensten van Rugani.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!