Farioli vertelt over situatie Traoré

Farioli geeft update over situatie Traoré: 'Het gaat nog lastig worden'

18 juli om 18:35

De kans is groot dat Bertrand Traoré nog niet mee kan doen bij de eerste officiële wedstrijd van Ajax tegen Vojvodina. De aanvaller is nog niet officieel ingeschreven bij de Amsterdammers en hij trainde ook nog niet mee met de groep, vertelt Francesco Farioli.

Voor de oefenwedstrijd tegen Al Wasl vertelt Farioli tegenover Ziggo Sport over de situatie van Traoré. "Het gaat heel lastig worden door alle bureaucratie waar we langs moeten en al het papierwerk dat nog geregeld moet worden. We doen ons uiterste best, maar het is ons nog steeds niet gelukt. Vandaag is de laatste kans dat we spelers kunnen inschrijven voor de eerste Europese wedstrijden. Het gaat moeilijk worden, maar we doen ons best."

Farioli wil ook van Traoré de overtuiging zien om vast onderdeel van Ajax te worden. "Aan de andere kant, hij is ook nog niet met het team aan het trainen. We proberen hem er zo snel mogelijk bij te betrekken, maar we moeten wel kijken hoe zijn conditie en manier van aanpassen is. Hij is qua fysiek een heel speciale speler, dus die moet in topconditie zijn voordat we hem het veld opsturen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!