'Engelse EK-uitblinker trekt Europese top aan, Palace verlangt gigantisch bedrag'

'Engelse EK-uitblinker trekt Europese top aan, Palace verlangt astronomisch bedrag'

18 juli om 17:50

Na een bijzonder sterk EK van Marc Guehi zitten de Europese topclubs achter de Engelse verdediger aan, aldus Sky Sports. Crystal Palace verlangt echter een enorm bedrag voor de 24-jarige mandekker. 

Het contract van Guehi loopt in 2026 af en daarmee is de centrale verdediger interessant voor andere clubs. Manchester United zou concreet zijn voor de speler, maar ook clubs als Juventus, Real Madrid en Bayern München zouden de verdediger het afgelopen jaar goed hebben bekeken. Crystal Palace is niet van plan Guehi zomaar te laten gaan: de club zou een transfersom van minstens 75 miljoen euro verlangen, vergelijkbaar met het bedrag dat Everton wil zien voor oud-PSV'er Jarrad Branthwaite.

Guehi viel dermate positief op in een verder slecht draaiend Engeland, ondanks het feit dat het land wel de finale van het EK haalde. Guehi verliet Chelsea in 2021 voor Palace en daar betaalde de club destijds ruim 23 miljoen euro voor. Guehi doorliep de jeugdopleiding bij Chelsea, maar kon zich na enkele uitleenbeurten nooit onderscheiden bij The Blues met slechts twee wedstrijden.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!