Feyenoord zoekt naar een linksback

'Feyenoord voorziet problemen en zoekt de markt af naar een linksback'

18 juli om 14:04

Feyenoord speurt op de transfermarkt naar een nieuwe linksback, meldt 1908. De Rotterdammers zijn voor deze positie op zoek naar een huurspeler.

Linksachterin kampt Feyenoord met een probleem. Eerste keus Quilindschy Hartman ligt er naar verwachting nog tot de jaarwisseling uit met een knieblessure. Ook Gijs Smal, die overkwam van FC Twente, is geblesseerd. Smal heeft een kwetsuur aan zijn kuit en het duurt nog even voor hij weer volledig fit is.

Feyenoord wil de linksbackpositie dubbel bezet hebben. Marcos López is op dit moment de enige volledig fitte linksback. Marcus Pedersen, die vorig seizoen op huurbasis voor US Sassuolo speelde, is een back, maar is rechtsbenig. Dan heeft Feyenoord vanuit de jeugdopleiding nog Jan Plug in de gelederen.

Het is nog onzeker of López komend seizoen in De Kuip speelt, waardoor Feyenoord doorschakelt. De Stadionclub zoekt naar een nieuwe linksback, die op huurbasis naar Rotterdam moet komen.

Beluister hieronder de aftertalk Studio Oranje over de belangrijkste conclusies, grootste flops en keuzes van Koeman richting het WK!