Bakayoko geeft PSV-fans hoop: 'Ik sluit heel veel clubs uit voor een transfer'

PSV mag hopen op langer verblijf: 'Ik sluit heel veel clubs uit voor een transfer'

18 juli om 07:29
Laatste update: 18 juli om 07:58

Johan Bakayoko is niet van plan PSV te verlaten voor de eerste de beste club die zich meldt. De 21-jarige buitenspeler van de regerend landskampioen is tevreden in Eindhoven en heeft een duidelijk doel voor ogen. 

"Ik wil naar een club die zo ver mogelijk kan komen in de Champions League. Een club die elk seizoen om de titel speelt en waar ik elk jaar beter kan worden", vertelt Bakayoko aan Voetbal International

Het lijstje met clubs die aan de wensen van Bakayoko voldoen is kort, beseft de Belg. "Ik sluit heel veel clubs uit. Mijn ambities liggen hoog en niet bij de clubs in de middenmoot. Ik heb het goed hier, dus ik ruil PSV alleen in voor een club die om de prijzen speelt." Om die reden viste bijvoorbeeld Brentford vorig seizoen achter het net. 

Bakayoko zou een langer verblijf bij PSV niet erg vinden. "Het kan een mooi moment zijn om nu een transfer te maken, maar dat kan volgend jaar ook zo zijn. Als we bijvoorbeeld weer kampioen zijn geworden of ver zijn gekomen in de Champions League."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!