'AC Milan wil verrassen en denkt na Morata-transfer ook aan Hermoso'

'AC Milan wil verrassen en denkt na Morata-transfer aan volgende Atlético-bekende'

17 juli om 23:51

AC Milan hoopt naast Alvaro Morata ook Mario Hermoso op te pikken bij Atlético Madrid. Dat schrijft Gianluca Di Marzio. De Spaanse verdediger is nu officieel clubloos nadat zijn contract is verlopen bij Los Rojiblancos.

De transfer van Morata naar AC Milan kan ieder moment wereldkundig worden gemaakt. Daarmee verlaat de spits Atlético voor de tweede keer. Milan wil echter zorgen voor een hereniging tussen Morata en Hermoso in Milaan. Laatstgenoemde was de afgelopen vijf jaar actief bij Atléti, maar heeft besloten om zijn aflopende contract niet te verlengen. Daardoor is Hermoso vrij om te gaan en staan waar hij wil.

Het is niet duidelijk hoe concreet Milan precies is. Feit is dat er op de burelen van de Italiaanse grootmacht gesproken wordt over Hermoso. Internazionale en Napoli hebben ook een oogje op Hermoso. I Nerazzurri zullen echter eerst spelers van de hand moeten doen, voordat er gedacht kan worden aan het aantrekken van Hermoso. Dat de Spaans international transfervrij is, doet daar niets aan af.

Beluister hieronder de aftertalk Studio Oranje over de belangrijkste conclusies, grootste flops en keuzes van Koeman richting het WK!